Lijsten Antieke Spiegel Op Maat Gratis

Lijsten Antieke Spiegel Op Maat Gratis. Door het spiegelglas met chemicalien te behandelen, worden spiegels gemaakt die antiek lijken. Een tweetal uitvoeringen daarvan kunnen wij ook direct uit voorraad leveren. We zijn er trots op u ook deze hoogwaardige exclusieve antiek spiegels van antique mirror uit sienna te kunnen aanbieden. Deze spiegel brengt raffinement in het interieur en zorgt voor een zachte en warme reflectie. Op zoek naar een unieke spiegel?

3711295

Beste 3711295

Wij kunnen alle spiegels op maat leveren. Het patroon en de hoeveelheid vlekken is per spiegel verschillend. Btw) onze spiegels kunnen besteld worden in een dikte van 4mm en 6mm.

De volgende soorten spiegels zijn te vinden in ons assortiment:

Antiek blank antiek brons wit blauw verzilverd brons goud grijs roze blank etsen brons etsen etch extra helder grijs etsen extra helder Onze eigen monteurs staan voor u … Door het spiegelglas met chemicalien te behandelen, worden spiegels gemaakt die antiek lijken. Antiek spiegels op maat antiek gemaakte spiegel. Net zoals veel van onze meubels in de categorie antiek zijn ook de antieke spiegels onder te verdelen in verschillende stijlen. Er zijn veel verschillende kleuren spiegels leverbaar, zoals heldere spiegels, bronzen spiegels, grijze spiegels, zwarte spiegels en antieke spiegels. Op maat gemaakte spiegels kunnen wij ook voor u inmeten en monteren. Antiek blank antiek brons wit blauw verzilverd brons goud grijs roze blank etsen brons etsen etch extra helder grijs etsen extra helder

3711295

Een tweetal uitvoeringen daarvan kunnen wij ook direct uit voorraad leveren. Btw) onze spiegels kunnen besteld worden in een dikte van 4mm en 6mm. Deze spiegel brengt raffinement in het interieur en zorgt voor een zachte en warme reflectie. Wij kunnen alle spiegels op maat leveren.

Popular posts from this blog

3Ds Max 2012 Product Key

Ideeën 78+ Duet3D Gcode Flavor Vers