82 Glazen Schilderij Leeuw

82 Glazen Schilderij Leeuw. De afbeeldingen op glas zijn van een prachtige kwaliteit in demeest rijke kleuren. Dit prachtige glazen schilderij is gemaakt van 4 mm dik echt gehard glas. De kwaliteit is danook werkelijk subliem. Afrikaanse leeuw wandelen in het gras, met prachtig avondlicht.

Wallery

Uitgelicht Wallery

Afrikaanse leeuw wandelen in het gras, met prachtig avondlicht. Ook zal een werk met de koning van de jungle, niet misstaan in de gang, of als slaapkamer schilderij. Schilderijen op glas leeuwen portret. Schilderijen op glas grote leeuw met manen in etosha, namibië.

Schilderijen op glas grote leeuw met manen in etosha, namibië.

Een foto op glas schilderij heeft een extra glanzend oppervlak, hierdoor komen de kleuren mooi uit. Het glasschilderij leeuw geeft een leeuw in het wild weer. Ook zal een werk met de koning van de jungle, niet misstaan in de gang, of als slaapkamer schilderij. De combinatie van glas en deze scherpe prints zorgen voor een adembenemende eyecatcher bij jou aan de muur. Foto's van hoge kwaliteit worden gedrukt op gehard veiligheidsglas. In tegenstelling tot andere aanbieders van 'glaskunst' printen wij de afbeelding rechtstreeks op het glaswat prachtige kleuren als resultaat heeft. Wildlife scène uit de natuur.

Wallery

Dit glas schilderij maakt deel uit van de collectie: Wildlife scène uit de natuur. Dit prachtige glazen schilderij is gemaakt van 4 mm dik echt gehard glas.

Popular posts from this blog

3Ds Max 2012 Product Key

Ideeën 78+ Duet3D Gcode Flavor Vers